Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/steine01/public_html/kabbalahungary.net/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/php53/:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.8.9/bin-Q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt) in /data/0/f/0f5efbfb-8d89-4568-82eb-b30f52c393df/kabbalahungary.net/web/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 373
Jótékonysági Szervezetek | kabbalahungary.net
Kabbalah Centre Hungary
Az Adomány

Jótékonysági Szervezetek

„A múlt nagy kabbalistái nem a szavak, teóriák, hanem a tettek emberei voltak. Folyton úton voltak, és városról városra járva segítettek a rászorulókon, miközben megtanították őket, hogyan élhetnek teljesebb életet maguknak.”

A Kabbala nem filózófia, vagy teória. A Kabbala kőkemény munka. A múlt nagy kabbalistái nem a szavak, teóriák, hanem a tettek emberei voltak. Folyton úton voltak, és városról városra járva segítettek a rászorulókon, miközben megtanították őket, hogyan élhetnek teljesebb életet maguknak.

Éppen ezért a Kabbala Központ nem csupán tanulócsoportokat alapított. A Kabbalah Centre Charitable Foundation nem csak rászorulók tömegének anyagi gondjain segít, de hosszútávú megoldásokat kínáló proramokat üzemeltet. A szervezet olyan helyeken segít, ahol sürgős anyagi támogatásra van szükség, és minden helyszínen kimondottan az adott problémát orvosolva kínál megoldásokat.

A programok önkéntesei nem mások, mint a Kabbala Központ tanárai. Az önfeláldozás az adakozás leghatásosabb, legerősebb módja, a másokkal való megosztás pedig a Kabbala tanításainak alapját képezi. Az energia, amit mások segítésére fordítasz, valódi csodát tesz a te életedben is.

A Kabbalah Centre Charitable Foundation önkéntesei kemény megpróbáltatások árán segítenek a rászorulókon, ám egyes tag belépésével egy újabb csoda születik.

Ha te is szeretnél reményt – és csodát – csempészni szükséget szenvedők életébe, klikkelj a “kérdezz minket” menüpontra a főoldalon, és ajánld fel segítségedet.

További segélyszervezeteink:

Success For Kids – Karen Berg alapítványa gyermekek lelki fejlődéséért.

Kids Creating Peace – Palasztín és izraeli gyerekek szocializációjáért, és a közös, békés jövőért.

Raising Malawi – Madonna és Michael Berg alapítványa az egyik legszegényebb afrikai országért.

 • Feliratkozás

  * kötelező mező

  KABBALA TAGSÁGI PROGRAM


  KABBALA 1 ALAPFOKÚ TANFOLYAM VIDEÓN

  zohar project

  Kabbalisztikus Asztrológia - Az ön személyes képlete

English-US USA Europe/Africa Europe/Africa English-GB U.K. Français France Deutsch Germany Austria Austria Switzerland Kabbalah  Switzerland
Italiano Italy Netherlands Netherlands   Belgium Português Portugal Español Spain Kabbalah South Korea  Korea Русский Russia
Kabbalah Slovakia   Slovakia Farsiکبالا فارسی   South Africa South Africa Australia  Australia Polski Poland Magyar Hungary Kabbalah Croatia  Croatia